Zuidlaren | straatinfo

inbraak politie meldingen

Politie zoekt getuigen vernielingen en inbraken

inbraak

De politie is op zoek naar getuigen van vernielingen en inbraken in Zuidlaren. Woensdagavond 18 november is er door nog onbekenden een spoor van vernielingen getrokken in het gebied ten noorden van de Stationsweg in Zuidlaren.
Er zijn, vermoedelijk tussen 18.30 en 23.30 uur bijna 40 auto s vernield. Van de meeste auto s zijn de ramen kapotgeslagen. Uit een enkele auto is iets weggenomen, zoals een TomTom of een zonnebril, maar in de meeste gevallen gaat het om vernieling. De meeste auto s stonden bij een appartementencomplex aan de Julianalaan. De andere vernielingen en inbraken vonden plaats in de Leenakkersweg, Irenelaan, Hofakkers, Stationsweg en de Koningstraat. In deze laatste straat werd ook nog een woning vernield. Drie thermopaneramen werden ingegooid. Naar aanleiding van de aangetroffen sporen heeft de politie het vermoeden dat de dader of daders bij de vernielingen gewond is/zijn geraakt. Er zijn inmiddels ruim 30 aangiftes opgenomen. De politie is op zoek naar getuigen van deze vernielingen en inbraken. Mensen die iets bijzonders hebben gezien in deze omgeving tussen 18.30 en 23.30 uur worden gevraagd om contact op te nemen met de politie via het telefoonnummer 0900 8844. Hebt u informatie die u alleen anoniem wilt doorgeven, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800 7000. Bestemd voor de media Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met tel. 0592 - 45 1280. De voorlichter is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tot 16.00 uur en op zaterdag en zondag tot 13.00 uur.

Soortgelijke berichten

Politie zoekt getuigen vernielingen
Warten

Politie zoekt getuigen van vernielingen
Papendrecht

Wijkagent zoekt getuigen vernielingen aan auto's
Loon Op Zand

Politie zoekt getuigen vernielingen
Borculo

Politie zoekt inbrekers Hoornaar
Hoornaar

Politie zoekt getuigen na vernieling aan moskee
Leiden

Politie zoekt getuigen van inbraak
Purmerend

Politie zoekt getuigen vernielingen opvangcentrum in Oostburg
Oostburg

Politie zoekt getuigen inbraken Noordeloos
Noordeloos

Inbreker zoekt het platteland op
Goes

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio